Hjortfärsröra med blomkålsmos

Snabbt och ruggigt gott!

Färsröran
Jag använde ca 800 g fryst hjortfärs (brukar finnas på tex ICA Maxi i speciella viltfrysskåp och är inte alls dyrt)
Stek med hackad lök, häll på 3-4 dl grädda, en köttbuljong (jag använder Fond du Chef som saknar tillsatser), en skvätt soja och en matsked rårörda lingon (kan uteslutas)
Smaka av med salt och peppar

Blomkålsmos
Skär ett blomkålshuvud i småbitar och kola i saltat vatten
Mixa med en dl creme fraiche, en halv grönsaksbuljong. Smaka av med antingen lite citron eller som jag vit balsamico.

kottfarsrorablomkalsmos

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s