Fyllda paprikor med bacon och squash

Till 2. Väldigt gott till en köttbit, eller varför inte solo med en sallad?

Ingredienser: En röd paprika, en halv medelstor squash, ett pkt bacon, 1 dryg msk crème fraiche, en näve hackade örtkryddor. Jag använde persilja och oregano.

Halvera och rensa paprikan. Förstek i ugnen på 200 grader medan du förbereder resten.

Klipp baconen i småbitar och stek, tärna squashen och fräs i tillsammans med baconen när den börjar avge fett. Häll i örterna och fräs. Rör i crème fraiche, salta, peppra.

Ta ut paprikan, häll av ev vätska och fyll med guckan. Stoppa in i ugnen tills det har fått fin färg. ca 15-20 minuter.

fylldpaprika

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s