Sallad på ugnsbakade tomater, avokado och mozarella

Det här blev riktigt riktigt gott!

Jag ugnsbakade ca em ask med körsbärstomater med olivolja, salt, peppar och mejram på låg värme i någon timme. Därefter klippte jag dem i småbitar.8

Skar avokado och mozarella i små bitar och blandade allt med lite olivolja, lite salt och peppar.

La upp i en liten skål och ringlade balsamico över. Mums!

Vi kom fram till att det nog också hade varit jättegott med fetaost istället för mozarella också.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s