Stekt rödingfilé med ärt- och blomkålspuré

Det blev himmelskt gott.

Purén: blomkål, purjolök och gröna ärtor kokades. Mixade sen ihop med Fond du Chef grönsaksbuljong, pressad lime, lite peppar, cayenne och crème fraiche.

Rödingfilén stektes i riktigt mycket smör, salt, peppar och lite cayenne samt pressad lime på. Lägg upp med tunt skivad tomat och häll över det bryna smöret. Så gott! Himmelskt faktsikt.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s