Stekt rödingfilé med ärt- och blomkålspuré

Det blev himmelskt gott.

Purén: blomkål, purjolök och gröna ärtor kokades. Mixade sen ihop med Fond du Chef grönsaksbuljong, pressad lime, lite peppar, cayenne och crème fraiche.

Rödingfilén stektes i riktigt mycket smör, salt, peppar och lite cayenne samt pressad lime på. Lägg upp med tunt skivad tomat och häll över det bryna smöret. Så gott! Himmelskt faktsikt.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s