Portabello med spenat

Gott till stekt kött, korv, kyckling mm. Rekommenderas!

2 personer

2 stora portabellosvampar
Smör
1 halv gul lök
en liten frysask (eller halv påse) fryst bladpenat.  Färsk är ju godast, men då behövs minst en halv stor påse som man kan köpa i större mataffärer ibland.
En liten burk creme fraiche
En vitlöksklyfta
Salt, peppar, lite muskot

Skiva svampen i lagom bitar. Är den riktigt stor kan man dela dem på hälften först innan  man skivar dem.

Fräs i smör tillsammans med löken och vitlöken
Fräs vidare med den tinade spenaten eller den sköljda färska
Krydda
Rör i creme fraiche och smaka av

portabello

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s